İTÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı olarak bilgi teknolojilerinin üniversitemizde güncel ve bilinçli olarak kullanılmasını sağlamak amacıyla çalışan profilini oluştururken kaliteyi ön planda tutmaktayız. Genç ve dinamik BİDB çalışanları bilgi teknolojilerinin gelişimini sürekli takip ederek üniversitemizin her zaman güncel teknolojileri sunmasını sağlamaktadırlar.
İTÜ-BİDB Tam Zamanlı Çalışma Olanakları
İTÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı olarak bilgi teknolojilerinin üniversitemizde güncel ve bilinçli olarak kullanılmasını sağlamak amacıyla çalışan profilini oluştururken kaliteyi ön planda tutmaktayız. Genç ve dinamik BİDB çalışanları bilgi teknolojilerinin gelişimini sürekli takip ederek üniversitemizin her zaman güncel teknolojileri sunmasını sağlamaktadırlar. Bu bağlamda İTÜ BİDB takımının bir parçası olmak isteyenlerin
- Sürekli Gelişim
- Bağlılık
- Görev Sorumluluğu
- Meslek Etiği
- Sahiplenme
- Bilgiyi Paylaşma
- Araştırmacı Olma
niteliklerine sahip olmaları arzulanmaktadır.
İTÜ-BİDB Tam Zamanlı Çalışma Olanakları
İTÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı yarı zamanlı ve tam zamanlı çalışanlardan oluşan bir profile sahiptir. Uzman kadrosunda çalışanlarının yaklaşık yüzde 80'i yarı zamanlı olarak işe başlamış olup belirli bir sürecin sonrasında tam zamanlı çalışan haline gelmiştir.
Bu çalışan profilinde çok önemli bir yeri olan yarı zamanlı öğrenciler, İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Matematik Mühendisliği ve okul genelinde bilişim teknolojileri ile yakından ilgili olan öğrencilerden seçilmektedir.
BİDB'de yarı zamanlı olarak çalışan öğrencilere, Yazılım Geliştirme, Ağ Teknolojileri, Sistem Yöneticiliği ve Veritabanı Yöneticiliği alanlarında kendilerini geliştirebilecekleri ortam sunulmaktadır. Bu ortam; bilgisayar, veritabanı vb. teknik olanakları kapsadığı gibi, BİDB'de çalışan ve alanlarında uzmanlaşmış çalışanların çok değerli desteğini de kapsamaktadır. Yarı zamanlı öğrenciler, İTÜ BİDB tarafından verilen hizmetlerin kesintisiz bir şekilde sürdürülmesinde temel unsurdur. Öğrenciler çalışma zamanları dışında yer aldıkları proje gruplarında bilişim projeleri ile yakından tanışmakta, BİDB'ye yeni değerler kazandırmaktadırlar.
İTÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'na yarı zamanlı öğrenci olarak başvuruda bulunacak öğrencilerin,
- 2, 3, 4 veya 5 yarıyıl İTÜ Lisans öğrencisi olmaları,
- Bilgisayar ve Bilişim Fakültesi, Elektrik Elektronik Fakültesi ya da Matematik Mühendisliği bölümlerinden birinde öğrenim görmeleri,
- En az 2.0 not ortalamasına sahip olmaları
- T.C. uyruklu olmaları gerekmektedir.
Yarı Zamanlı Asistan Öğrencilik Başvurusu Yap Not: Yapılan tüm yarı zamanlı iş başvuruları olumlu veya olumsuz olarak cevaplanmaktadır.
* Bilgi İşlem Daire Başkanlığı yukarıda bulunan bilgileri güncelleme, değiştirme ve gerektiğinde kuralları esnetme hakkını saklı tutar.